Juniorkursus 13- 15 år, grunduddannelse

KFUMs Idrætsforbund afholder KFUMs Træner/Lederkursus på Hellebjerg Idrætsefterskole i den første uge af skolernes sommerferie. Vores Juniorkursus er indgangen til de fem trin i den samlede “KFUM Træner/Lederuddannelse”.

Dette ugekursus er for unge i alderen 13-15 år, der ønsker at udvikle deres træneregenskaber og lederevner i fællesskab med andre unge.

Vi opfordrer alle unge medlemmer til at tage KFUMs Juniorkursus, som er er et grundlæggende og tværidrætsligt motivationskursus for alle spillere og hjælpetrænere – uanset niveau.

På kurset får man viden og træning i generelle træneregenskaber, og man prøver at instruere SFO børn med feedback fra instruktørerne.

Kurset er designet til alle kommer hjem i foreningen og er topmotiverede. Man får et boost af oplevelser og fællesskab på tværs af årgange, og så lærer man meget om sig selv og hvordan man kan motivere andre.

Juniorkursisterne kan have interesse i forskellige idrætter: Håndbold, fodbold, badminton, volleyball, floorball eller badminton.

Hvis foreningen har medlemmer, som man vurderer modne og motiverede til et ugekursus, så kan dette afklares i en telefonsamtale.

Kontakt konsulent: Stine Gravgaard på tlf. 20626072

Juniorkursus er vores introduktionskursus.

Vi opfordrer til at man starter her.

Over 50% af kursisterne fortsætter på Trin 1 det følgende år

Juniorkursus er vores introduktionskursus

Tilmeld dig her!