Kursus og Lejre

På disse undersider kan du læse alt om lejre og om vores kurser og uddannelser i KFUMs Idrætsforbund. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os venligst på tlf. 70732311

Kurserne i KFUMs Idrætsforbund regnes af mange blandt de bedste kombinerede træner- og lederuddannelser for unge. Vi har en ambition om at lave uddannelser af højeste kvalitet, og vi er meget åbne for alle input der kan forbedre udbyttet og engagementet for deltagerne. Kontakt os gerne vedrørende dette.


Info til foreningen om Træner-/Lederkursus

Hvordan fremtidssikrer vi foreningen? Hvordan engagerer vi unge medlemmer som trænere og ledere i foreningen? Det er typiske spørgsmål, som vi ofte hører.

DIFs forbundsanalyse viser, at KFUM har den højeste andel af unge ledere og trænere ud af de mange forbund. Kontakt os for at høre hvordan det kan blive en realitet i din forening på tlf. 70237311.

Konsulenterne laver opfølgning sammen med foreningsbestyrelsen og kursisten otte måneder efter endt kursus. Her viser det sig, at mere end 70%* af kursisterne er aktive som trænere og ledere i klubben. Når foreningen sender unge medlemmer på KFUMs Træner / Lederkursus er det dermed også en vej ind i træner og lederopgaver i foreningen, da mange ikke har en funktion, når de starter på kursus.

* Kursister der er på efterskole tæller med i statistikken som “ikke-aktive”