Foreninger

KFUMs Idrætsforbund blev oprettet i 1918. I dag tæller forbundet 29.390 medlemmer, og de 126 foreninger tilbyder mange forskellige idrætslige aktiviteter. Vi er et breddeidrætsforbund under DIF.

KFUMs Idrætsforbund vil udvikle idrætten i sunde rammer på det kristne grundlag, hvilket betyder, at værdier som omsorg for medmennesket og medansvar for fællesskabet er vigtige pejlemærker i vores foreninger.

Den røde tråd i KFUM er børn og unge. Vores medlemsforeninger har aktiviteter for alle aldre, men langt de fleste aktiviteter som udbydes af forbundet retter sig mod børn og unge.

Økonomi til innovative foreningsprojekter

Har din forening en idé til at helt nyt tiltag, som I gerne vil afprøve, så opfordrer vi jer til at kontakte KFUMs Idrætsforbund. Vi har afsat en pulje som skal understøtte foreningernes gode ideer. Vi tror på, at foreningerne er eksperter i jeres eget lokalområde, så vi ønsker at understøtte jer og være med til at lære af de erfaringer projektet giver. Det kan handle om enkeltstående events, kampagner, udviklingstiltag i børnearbejdet eller noget helt andet.

Derudover er der mange andre gode grunde til at være medlem af KFUMs Idrætsforbund, og dem kan du læse mere på om ved at vælge de underliggende sider i menuen til venstre.