Værktøjer og aftaler

Forbundskontoret arbejder hele tiden på at skaffe adgang til værktøjer og aftaler, der letter foreningerne i det administrative og praktiske arbejde.

Her på siden kan du danne dig et overblik over de forskellige service sammen med en kort forklaring.

Tøjaftale med Select

Forbundet har lavet en aftale med Select, der betyder, at vores instruktører til sommerkursus bliver godt klædt på. Andre frivillige i forbundet vil også modtage trøjer eller sæt. Select er vores officielle sponsor, så hvis man spiller på landsholdet i håndbold eller bordtennis får man et spillersæt, og deltagere på årets sommerkursus, senioridrætslejr mm. vil også få en trøje med tryk. Vi er rigtig glade for samarbejdet.

Select Technica fodbold

Ideen bag dette interaktive træningssystem er, at det skal være et let tilgængeligt og let anvendeligt. Her ligger mere end 200 fodboldøvelser, så man kan træne sine fodboldfærdigheder og teknik uanset om man er alene, sammen med kammerater eller til fodboldtræning.

Du kan læse mere på technicafootball.com og du kan kontakte vores konsulent Erik Lorentzen for yderligere information.

Tilmeldings program – NEM-tilmeld

Alle foreninger har lov til at bruge en sponsoreret version af NEM-tilmeld, som er et online tilmeldingssystem med betalingsmodul, som sikrer at foreningen ikke skal have en administrativ byrde med at holde styr på tilmeldinger og betalinger til stævner o.l. Der er mulighed for at få gratis support indenfor den almindelige kontortid. Vi henviser til hjemmesiden nemtilmeld.dk


Stævneprogram – ProCup

Hvis din forening skal afvikle et stævne kan I med fordel bruge ProCup, til at tilrettelægge kampene. Siden er på svensk eller engelsk, så man skal være en smule sprogkyndig, men den er ikke desto mindre meget anvendt i danske klubber. ProCup giver jer mulighed for at organisere og afvikle et stævne i foreningen, og det er nemt at indlæse resultater efterhånden som stævnet afvikles. Stævnedeltagerne kan følge med fra deres mobile enheder. Der findes endnu ikke en app, så man følger stævnesiden på en internetbrowser. ProCup sikrer, at der er styr på alt det praktiske omkring tilmeldinger og betalinger, samtidig med at den rummer alle nødvendige informationer til stævnedeltagerne om spillesteder, tidspunkter, overnatning og resultater.

Styring af aktiviteter mm. i foreningen

“MinForening” har i samarbejde med foreningslivet udviklet en app, som gør dit foreningsarbejde mere overskueligt. MinForening er en gratis app, som gør det nemmere at være træner og leder i en forening. Samtidig giver den medlemmerne et overblik, så de lettere kan planlægge deres aktiviteter på tværs af foreninger og sportsgrene.

Appen er gratis for både forening, bestyrelse og medlemmer, da formålet er at støtte det danske foreningsliv. Derfor er det også muligt at få et besøg af Emil fra MinForening, der gerne kommer ud til jer for at introducere appen. I kan kontakte Emil på: emil@minforening eller på mobil 31 12 29 87. Se mere på hjemmesiden minforening.dk

Wannasport.dk

Wannasport er en onlineportal, hvor klubben kan informere om deres træningstider, og derved udbyde ”Pay&Play” til nye medlemmer, som har lyst til at snuse til foreningssport. En moderne måde at åbne foreningen op for nye medlemmer (tilflyttere, udlændinge, børnefamilier, seniorer), som ikke har direkte relationer til idrætsafdelingerne.

Vi anbefaler, at foreningens bestyrelse sætter en ramme for anvendelsen, da den fleksible tilgang ellers kan medføre at faste medlemmer flytter over i et løsere medlemskab.

Legater og fonde

Legatbogen er et gratis register over alle fonde og legater i Danmark. Den kan være til stor gavn for idrætsforeninger, der søgerøkonomisk hjælp til projekter og initiativer eller til materiel. legatbogen.dk

Crowdfunding med Sponsor.me

Hvordan rejser man penge til nye bolde eller bord-bænkesæt til terrassen? Hvis din forening har et konkret ønske, der skal finansieres indenfor en given deadline, kan det være en gode idé at benytte fundraising-værktøjet fra Sponsor.me. Man opretter gratis sin indsamling på sponsor.me og når den er godkendt af administratoren, har alle adgang til at støtte den. Der er tilkoblet et betalingsmodul, så man betaler straks efter at have givet tilsagn. Det er vigtigt, at man selv er aktiv, ved at man spreder indsamlingen igennem de sociale medier. Når tidsfristen er udløbet, modtager man 95% af det indsamlede beløb, og resten er betaling for administration. Det er en ny måde at lave indsamling på. Den er sjov og spændende, og foreningen skal kun ulejlige sig med at oprette indsamlingen og involvere medlemmerne i at dele den på Facebook.