Ydelser

[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#ffffff”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” custom_margin=”||-50px|” disabled=”off” disabled_on=”on|off|off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Topbillede PC” src=”http://kfumid.dk/wp-content/uploads/2016/12/Efterskoler_Ydelser-1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” animation_style=”none” animation_duration=”1000ms” animation_intensity_slide=”50%” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” custom_margin=”20px|||” disabled=”off” disabled_on=”|on|on” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Topbillede MOBIL” src=”http://kfumid.dk/wp-content/uploads/2016/12/Efterskoler_Ydelser-1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” animation_style=”none” animation_duration=”1000ms” animation_intensity_slide=”50%” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”on” prev_background_color=”#000000″][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_sidebar orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”off” show_border=”on” _builder_version=”3.0.106″ /][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″ specialty_columns=”3″][et_pb_row_inner admin_label=”Række” _builder_version=”3.0.106″][et_pb_column_inner type=”4_4″ saved_specialty_column_type=”3_4″][et_pb_text background_layout=”light” use_border_color=”off” _builder_version=”3.0.106″]

Ydelser

Vores mange medlemsskoler er først og fremmest medlem af KFUMs Idrætsforbund, fordi de deler vores værdigrundlag, og fordi de ønsker at støtte os i vores formålsparagraf om at være en organisation, der arbejder for at skabe idræt i sunde rammer med det kristne budskab som grundlag.

Med et medlemskab af KFUMs Idrætsforbund har skolerne samtidig adgang til de resurser som idrætsforbundet råder over, samt den mulighed for at trække på det netværk, som vi er en del af.

Gymnastikopvisning. I det meget tidlige forår mødes efterskolerne til dette traditionsrige stævne, der foregår på skift på de forskellige skoler. Stævnet er åbent for alle interesserede efterskoler i forbundet.

Badmintonstævne. I foråret afvikles forbundsmesterskaberne i badminton, og der er tradition for at det afholdes på de forskellige efterskoler, der har badminton som fag, og som derfor deltager i stævnet. FM i badminton er tillige åbent for foreningerne i forbundet og andre foreninger mod en merbetaling.

Håndboldstævne. I foråret afholdes forbundsmesterskaberne for ungdom U10-U16 og seniorer (inkl. U18) i håndbold. Det sker i foreningsregi, men flere af efterskolerne deltager i stævnerne til stor glæde for alle parter.

Reklame og omtale. Idrætsforbundet anbefaler unge i vores foreninger at søge ind på medlemsskolerne i idrætsforbundet. Vi henviser til efterskolerne igennem vores hjemmeside, ligesom vi også henviser til de forskellige efterskoler efter bedste evne på spørgsmål fra vores medlemmer.

Rådgivning og netværk. Forbundets udviklingskonsulenter tilbyder rådgivning indenfor deres respektive kompetenceområder. Derudover har konsulenterne et betydeligt netværk, som de kan trække på til indhentning af yderligere information, eller som de kan henvise videre til. Vi opfordrer derfor skolerne til at tage kontakt med ethvert spørgsmål, som I søger rådgivning omkring.

Indflydelse og tillidshverv. Som skolemedlem har man ret til at deltage i såvel repræsentantskabsmøde som forbundsdag. Derudover er der bl.a. mulighed for at stille en ansat op til en tillidspost i det centrale BUSK udvalg, hvor vi i samarbejde med KFUM&K, KFUM-spejderne, De grønne pigespejdere og FDF laver oplæg til BUSK-gudstjenester i oktober. Ring gerne til forbundskontoret for nærmere information.

Gensynsweekend for kursister på KFUM kursus. I den første weekend i skolernes efterårsferie mødes kursister og instruktører til en gensynsdag, og efterskolerne i forbundet kan tilbyde værtskabet for sådan et arrangement. Det er en unik mulighed for at vise efterskolen frem overfor en stor gruppe unge i den rette alder, og hvis man har en klatrevæg eller nogle andre særlige faciliteter kan det lægges ind som en del af programmet. Ring gerne til forbundskontoret for nærmere information.

Nye koncepter? Har I på efterskolen en idé til et nyt tiltag, hvor I kan udnytte ledig kapacitet, række ud til lokalbefolkningen, ramme jeres målgruppe, skabe opmærksomhed mod en bestemt sag etc.? I kan overveje om idrætsforbundet med fordel kan tænkes med ind i konceptet. I KFUMs Idrætsforbund trækker vi på nogle andre resurser, og det kan vise sig at være til fælles bedste for begge parter. Derfor er vi altid åbne for en uforpligtende drøftelse og sparring omkring jeres ideer.

Teambuilding, workshop, foredrag mm. Der er også mulighed for at få vores konsulenter ud på skolen for at lave konkrete indsatser. Det kan være teambuilding for lærerne på en pædagogisk dag, en workshop for bestyrelsen eller et foredrag om doping for eleverne til en fortælletime. Mulighederne er mange, så ring endelig til forbundskontoret, hvis I har en konkret forespørgsel. I opgaver af denne type vil vi fakturere vores kørsel og eventuel også arbejdstid afhængig af opgavens omfang.

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][/et_pb_section]