Ledige stillinger

Udviklingskonsulent i KFUMs Idrætsforbund, Jylland

Vi søger en kollega pr. 1.1. 2022 eller snarest derefter til alsidige konsulentopgaver i et tværidrætsligt forbund under DIF. Her er en sjælden chance for at blive en del af vores dynamiske team, der arbejder passioneret for at udvikle idrætten i sunde rammer på vores kristne værdigrundlag

I de næste fire år fokuserer KFUMs Idrætsforbund på at opfylde strategiske mål indenfor


Som udviklingskonsulent vil du efter et introduktionsforløb få dit selvstændige arbejdsområde, men opgaverne er et fælles teamansvar, der koordineres på personalemøder. Kontoret er beliggende i Give, hvor du skal regne med at have to ugentlige arbejdsdage.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være indenfor idræt, sundhed, formidling eller tilsvarende. Det vigtigste er din relationskompetence, din samarbejdsevne og kommunikative færdigheder samt din pragmatiske tilgang og fleksibilitet. Vi søger en kollega, der er systematisk og selvledende, og som er god til at se muligheder og orientere sig mod løsninger. For at få succes i vores team, skal man være handlingsorienteret og uhøjtidelig og ikke mindst have humor. Kendskab til, og indføling med ungdomskulturen og foreningsidrætten er en forudsætning.

Du kan forvente en afvekslende hverdag, som du i høj grad selv tilrettelægger. Der vil både være aftenmøder og arrangementer i weekender, ligesom der vil være hjemmearbejdsdage og videokonferencer. Du vil få en stilling, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Du bliver del af et fagligt netværk i DIF, ligesom vi tilbyder dig god mulighed for efteruddannelse.

Stillingen er på fuld tid med opstart efter aftale, dog senest 1.2. 2022. Løn indplaceres i en ramme på 23.439 - 35.158 afhængig af din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer.

Din ansøgning, CV og evt. bilag sendes til KFUMs Idrætsforbund, Jernbanegade 12, 7323 Give eller kfumid@kfumid.dk senest d. 5.12. og samtaler afholdes i uge 49 og 50.

Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte generalsekretær, Richard Mathiesen på 49492030.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

______________________________________________________________________________________________


KFUMs Idrætsforbund er grundlagt i 1918 og fungerer som et tværidrætsligt specialforbund under DIF. Vi har 31.683 medlemmer, 107 foreninger og 26 efterskoler i vores medlemsportefølje. Vores vision er at engagere alle børn og unge i meningsfulde fællesskaber gennem alsidig og legende idræt.