Lejre

Forbundet afholder årligt flere lejre og camps Datoer for de enkelte aktiviteter fremgår af tilmeldingssiden, hvor man også finder yderligere information.

Senioridrætslejren

Hvert år afholder vi en lejr for idrætsglade seniorer på Hellebjerg Idrætsefterskole. Den finder sted fire dage i juli måned, og der er et varieret program med foredrag, ekskursioner, flaghejsning, gudstjeneste, musik og sang. Derudover er der naturligvis en masse idrætsaktiviteter på et niveau, hvor alle kan være med, hvis man er almindelig fysisk aktiv. Der tilbydes flere idrætter, og man vælger selv, hvor man vil være med, men det forventes at man deltager. Som en rød tråd i lejrens aktiviteter vægtes samværet højt.

Lejren henvender sig til alle seniorer (+60 år) med lyst til at dyrke motion, og som har interesse for KFUMs Idrætsforbund.

Børnebørnscamp

I forbundet har vi også en god tradition for at skabe en lejr, hvor bedsteforældre kan være sammen med deres børnebørn på en tre-dages lejr på Hellebjerg Idrætsefterskole. Det finder altid sted i efterårsferien, og der er lagt et spændende program med idræt, bål, leg, hygge og ture i det fri, men der er også god tid til både fri leg og almindelig afslapning. Lejren er for børnebørn i alderen 6-11 år. Bedsteforældrene bliver inddraget i alle de praktiske opgaver af lejrledelsen.

Mediecamps

Vi inviterer sportsglade drenge og piger til at deltage som “kaniner” for vores kursister på forbundets Træner / Lederuddannelse. I det gældende kurssprogram søger vi deltagere indenfor håndbold, gymnastik og badminton. Man skal være i alderen 11 – 12 år og campen varer tre dage i den første uge af sommerferien.

Når der ikke trænes i hallen, laver kursisterne spændende løb eller quiz med spillerne, så der er lagt et spændende program, hvor der også sker en masse socialt sammen med rigtig mange børn og unge på Hellebjerg Idrætsefterskole. Vi lover masser af sport, fællesskab, nye venskaber og ondt i lattermusklen.