Senioridræt og Højskole 5. – 8. juli 2021

Dato og tid

d. 05. juli 2021 kl. 10:30

til

d. 08. juli 2021 kl. 13:00

Tilmeldingsfrist

d. 27. juni 2021 kl. 23:00

Sted

Hellebjerg Idrætsefterskole
Jens Engbergs Alle 4
7130 Juelsminde

Arrangør

KFUMs Idrætsforbund

KFUMs Idrætsforbund byder velkommen til senioridræt og højskole. Lejren afholdes i dagene 5. -8. juli og henvender sig til alle seniorer (60+) med lyst til at dyrke motion, og som har interesse for KFUMs Idrætsforbund.

Idrætsaktiviteterne er for alle. De er på et niveau, hvor alle som er aktive til hverdag, kan være med. Der tilbydes flere idrætter med dygtige instruktører, og man vælger selv, hvor man ønsker at deltage. Fælles for alle er foredrag, lejrbål, udflugt, festaften, flaghejsning, gudstjeneste, sang og musik. Som en rød tråd i lejrens arrangement vægter vi samværet højt.

Hvis du ønsker dobbeltværelse, bedes du notere i kommentarfeltet, hvem du gerne vil bo sammen med. Brug også dette felt, hvis der er oplysning omkring allergier eller lignende.

Efter aftenkaffen samles vi hver dag i
pejsestuen til sang og hygge

Idrætsinstruktører 2021
Gymnastik:Lene H. Mortensen
Krocket: Hans Olesen
Badminton: Else Thorsund
Udeidræt: Astrid Horsholt og Tove Noe

Vi ønsker at alle deltagerne har tilknytning til en KFUM-Forening. Er det ikke tilfældet, opfordrer vi til at man melder sig ind i forbundets venner. Det koster 200 kr. årligt, og det kan klares samtidig med tilmelding til lejren. Mere om foreningen kan læses her: http://kfumid.dk/forbundets-venner/

Tilmeldingsfristen er overskredet

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig til dette kursus, da tilmeldingsfristen er overskredet.

Din kurv

Din indkøbskurv er pt. tom.
Vælg en billet og tilføj den til kurven for at starte.