Mesterskaber for VæreSteder

Dato og tid

d. 27. oktober 2020 kl. 09:30

til

d. 27. oktober 2020 kl. 15:00

Tilmeldingsfrist

d. 09. oktober 2020 kl. 23:00

Sted

Østhallen, Skolevænget 5,
Nr. Nissum, 7620 Lemvig

Arrangør

KFUMs Idrætsforbund

KFUMs Idrætsforbund vil give borgere i udsatte livssituationer en positiv dag med aktiviteter og konkurrencer. Vi mødes over idrætten.

Vi spiller sammen og mod hinanden, spiser sammen og oplever fællesskaber på tværs af VæreSteder. Det er ikke så vigtigt at man er god til noget, det er vigtigt at man er med, og at vi er sammen.

Vi dyster i mange forskellige aktiviteter. Der er både mulighed for at få sved på panden, eller trænet hjernecellerne.

Når du ankommer, er det muligt at tilmelde sigtil en aktivitet om formiddagen, det kan enten være en individuel aktivitet eller holdkonkurrencen i kanonbold. Ved middagstid er det igen muligt at tilmelde sig til en individuel aktivitet eller holdkonkurrencen i fodbold eller høvdingebold. 

Der er et max deltagerantal på de individuelle aktiviteter, når dette er nået, er der desværre ikke plads til flere, og vi opfordrer til man vælger en anden aktivitet.

I hold aktiviteterne er det muligt at tilmelde sig som VæreSted. Er I ikke nok, så kan du tilmelde dig et allstars hold, hvor vi samler deltagere fra forskellige VæreSteder, eller I kan invitere enkelte spillere med på jeres hold.

Vi har et elevhold fra Nørre Nissum Efterskole som frivillige hjælpere. De organiserer turneringerne, og ved tvivlspørgsmål omkring reglerne er de overdommere. Husk at behandle dem pænt;-) Ugen inden mesterskabet vil VæreSteder få tilsendt et regelsæt, så vi er nogenlunde enige om reglerne inden vi mødes.

I løbet af dagen er der også gode muligheder for at trække sig tilbage og nyde en kop kaffe, mens man spiller et spil for sjov eller taler med sidemanden.

OBS max 250 deltagere – først til Mølle

Noter dit Værested under foreninger

Tilmeldingsfristen er overskredet

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig til dette kursus, da tilmeldingsfristen er overskredet.

Din kurv

Din indkøbskurv er pt. tom.
Vælg en billet og tilføj den til kurven for at starte.