Trænerkursus 1 og 2 Badminton – KFUMs Træner-/Lederkursus 2021

Dato og tid

d. 27. juni 2021 kl. 13:00

til

d. 04. juli 2021 kl. 11:30

Tilmeldingsfrist

d. 01. maj 2021 kl. 22:30

Sted

Hellebjerg Idrætsefterskole

Jens Engbergs allé 4
7430 Juelsminde

Arrangør

KFUMs Idrætsforbund
Erik
Tlf: +45 51721500
erik@kfumid.dk

Trænerkursus 1-2 badminton
KFUMs Idrætsforbund afholder KFUMs Træner-/Lederkursus på Hellebjerg Idrætsefterskole i uge 26. For at gennemføre Trænerkursus 1 og 2 skal man være 15 år, og have gennemført Trænerkurser i  BadmintonDanmark og DGI regi før.

KFUMs Idrætsforbund afholder KFUMs Træner-/Lederkursus på Hellebjerg Idrætsefterskole i uge 26. Trænerkursus 1 og 2  “Trin” i KFUMs Træner-/Lederkursus for badmintontrænere. Hele ugekurset er for unge i alderen 14-20 år, der ønsker at udvikle deres træneregenskaber og lederevner i fællesskab med andre unge.

Badmintonkurserne afholdes i samarbejde med BadmintonDanmark og DGI.

KFUM værdier 

Fællessang, Temaer, efterskoleånd og fællesskab på tværs af idrætter og alder
En vigtig del af KFUMs Træner-/Lederkursus er, at kurset hvert år omfavnes af et tema. Temaet varierer fra år til år og kan eksempelvis være kærlighed, ensomhed, meningen med livet mv.
KFUMs Idrætsforbund lægger vægt på at skabe nogle dygtige trænere og foreningsmennesker, men lægger i lige så høj grad vægt på at danne og udvikle kursisterne personligt.
Årstemaet bliver derfor benyttet til at skabe nogle vigtige diskussioner omkring livet, hvor kursisterne blive udfordret på deres holdninger, rykker deres grænser, får andre forståelser og ser verden med nye øjne.
Instruktørne bidrager med personlige erfaringer og fortællinger i andagter om morgenen og aftenen, så du på den måde er med til at blive dannet og får udviklet dine træner-/lederkompetencer, men i lige så høj grad også dine personlige kompetencer.

Tilmeldingsfristen er overskredet

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig til dette kursus, da tilmeldingsfristen er overskredet.

Din kurv

Din indkøbskurv er pt. tom.
Vælg en billet og tilføj den til kurven for at starte.