Trin 1 Gymnastik – KFUMs Træner/Lederkursus 2021 og GymDK

Dato og tid

d. 27. juni 2021 kl. 13:00

til

d. 04. juli 2021 kl. 11:30

Tilmeldingsfrist

d. 01. maj 2021 kl. 22:30

Sted

Hellebjerg Idrætsefterskole

Jens Engbergs allé 4
7430 Juelsminde

Arrangør

KFUMs Idrætsforbund
Erik
Tlf: +45 51721500
erik@kfumid.dk

Gymnastik – hjælpetræneruddannelsen i GYMDK 
I samarbejde med GymDanmark lancerer vi i 2021 “Hjælpetræneruddannelsen”. På hjælpetræneruddannelsen klæder vi dig på til at tage hul på trænerrollen både før, under og efter træning. Denne uddannelse har fokus på igangsætning og tilpasning af en aktivitet. KFUM anbefaler, at du er minimum 14, for deltage på ugekurset. Du vil efter at have gennemført hjælpetræneruddannelse blive certificeret GymDanmark Hjælpetræner.

KFUMs Idrætsforbund afholder KFUMs Træner/Lederkursus på Hellebjerg Idrætsefterskole i uge 26.

Instruktører på kurset:
Jes Bjerrum Jørgensen
Malthe Koch Hansen

KFUM værdier 

Fællessang, Temaer, efterskoleånd og fællesskab på tværs af idrætter og alder
En vigtig del af KFUMs træner-/lederkursus er, at kurset hvert år omfavnes af et tema. Temaet varierer fra år til år og kan eksempelvis være kærlighed, ensomhed, meningen med livet mv.
KFUMs Idrætsforbund lægger vægt på at skabe nogle dygtige trænere og foreningsmennesker, men lægger i lige så høj grad vægt på at danne og udvikle kursisterne personligt.
Årstemaet bliver derfor benyttet til at skabe nogle vigtige diskussioner omkring livet, hvor kursisterne blive udfordret på deres holdninger, rykker deres grænser, får andre forståelser og ser verden med nye øjne.
Instruktørne bidrager med personlige erfaringer og fortællinger i andagter om morgenen og aftenen, så du på den måde er med til at blive dannet og får udviklet dine træner-/lederkompetencer, men i lige så høj grad også dine personlige kompetencer.

Tilmelding

Vælg billettype

Din kurv

Din indkøbskurv er pt. tom.
Vælg en billet og tilføj den til kurven for at starte.