Nye unge fællesskaber

Skal vi hjælpe dig med din ide til et idrætsfællesskab?

Her i KFUMs Idrætsforbund vil vi hjælpe dig i gang med netop de aktiviteter du og dine venner gerne vil lave. Vi kan hjælpe dig med at finde og betale for faciliteter og udstyr, samt hjælpe dig med at reklamere for din aktivitet, hvis det er ønsket.

Her kan du læse om de fællesskaber de unge selv har lavet i samarbejde med KFUMs Idrætsforbund


Sportsbuffeten i Aarhus

Sportsbuffeten er udviklet af en gruppe unge studerende, der kontaktede KFUMs Idrætsforbund med en ide, hvor studerende i Aarhus skulle have mulighed for at prøve en masse forskellige sportsgrene i en lang række idrætsforeninger i Aarhus. De unge ansvarlige for sportsbuffeten arrangerede træninger i forskellige idrætsforeninger. KFUMs idrætsforbund støttede dem igennem projektet med blandt andet at lave reklamevideoer og herefter gav vi penge til promovering af projektet, samt penge til pizza/snacks/drikke til alle efter hver træning.


Parkour i Horsens

Hver torsdag kl. 16.00 mødes unge i Horsens og laver parkour sammen i Horsens Parkourpark. Initiativet startede da en ung mand fra Horsens savnede nogle at dyrke parkour med i Horsens. Derfor hjalp vi ham i gang med initiativet ved at afholde et event med en parkourinstruktør og pizza, samt promovering af Parkour i Horsens og nu kører parkourfællesskabet i Horsens.


Volley Jam i Aars