FamilieCamp

FamilieCamp

Lejren er desværre aflyst i 2023 pga. for få tilmeldte. 

Elsker du at dyrke idræt med dine børn i mødet med andre børnefamilier? Har i lyst til at bruge fem sommerferiedage sammen med andre glade idrætsaktive familier? Der bliver fart på, vi skal grine, svede, synge, lege og opleve sammen. Der er garanti for nye venskaber - måske gamle venskaber vækkes til live?

Du har måske selv gået på høj/efterskole eller været deltager på KFUMs træner-/lederkurser og drømmer om at genopleve den ånd med din familie.

Det kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage. Er I en familie på to, tre, seks eller flere, og ønsker I at være sammen såvel små børn som store børn eller måske bedsteforældre, så er I velkommen!

FamilieCampen afholdes af KFUMs Idrætsforbund i tæt samarbejde med Hellebjerg Idrætsefterskole. Kursuslederne er Mads Bendiksen, der er efterskolelærer, og Mette Møller Pedersen, der er højskolelærer.

FamilieCampen afholdes sammen med vores senioridrætslejr. Derfor er der god mulighed for at tage bedstemor og bedstefar med. De kan tilmelde sig hele familielejren, og deltage i de ting de finder interessante på senioridrætslejren - eller tilmelde sig senioridrætslejren.
Se mere om seniorlejren her

Kontakt:

Kursusleder Mads Bendiksen:

tlf. 20831988

madsben@gmail.com

Forbundskontoret:

Simon Husted
tlf. 50757105

simon@kfumid.dk

Se årets flyer her