Efterskolerne

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”Sektion” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”Række” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” custom_margin=”||-50px|” disabled=”off” disabled_on=”on|off|off”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Topbillede PC” src=”http://kfumid.dk/wp-content/uploads/2016/12/menupunkt_efterskolerne.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Række” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” custom_margin=”20px|||” disabled=”off” disabled_on=”|on|on”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Topbillede MOBIL” src=”http://kfumid.dk/wp-content/uploads/2016/12/menupunkt_efterskolerne.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”Sektion” fullwidth=”off” specialty=”on”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_sidebar admin_label=”Sidebar” orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″ specialty_columns=”3″][et_pb_row_inner admin_label=”Række”][et_pb_column_inner type=”4_4″ saved_specialty_column_type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Efterskolerne

I vores medlemsportefølje har vi en lang række efterskoler og højskoler. Mange af skolerne har specialiserede linjer i enkelte idrætsgrene og andre har fælles idrætsfag på skemaet. Enkelte skoler henvender sig til elever med eliteniveau, hvor idræt fylder en stor del af skemaet i dag- og aftentimerne, men de fleste har et mere moderat omfang idrætsundervisning.

Fælles for skolerne er at de har en form for tilknytning til KFUM og idrætsforbundet. Enkelte skoler har en perifær tilknytning til KFUM men ser nogle fordele i et medlemskab. De fleste skoler har dog en historisk tilknytning, der går langt tilbage i tiden, og på mange af disse skoler er idrætsforbundet repræsenteret i de ledende organer.

Hellebjerg Idrætsefterskole i Juelsminde har en helt særlig status for os, idet den er grundlagt af KFUMs Idrætsforbund i 1958 som den første idrætsefterskole i Danmark. Den dag i dag er KFUMs Idrætsforbund repræsenteret med 4 pladser i bestyrelsen, og vi afholder bl.a. vores traditionsrige sommerkurser på HI. På den måde er Hellebjerg Idrætsefterskole vores egen efterskole, hvilket vi er meget stolte af.

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][/et_pb_section]