Aktiviteter

[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#ffffff”][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” custom_margin=”||-50px|” disabled=”off” disabled_on=”on|off|off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Topbillede PC” src=”http://kfumid.dk/wp-content/uploads/2016/11/Foreninger_Aktiviteter.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” animation_style=”none” animation_duration=”1000ms” animation_intensity_slide=”50%” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” custom_margin=”20px|||” disabled=”off” disabled_on=”|on|on” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Topbillede MOBIL” src=”http://kfumid.dk/wp-content/uploads/2016/11/Foreninger_Aktiviteter.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” animation_style=”none” animation_duration=”1000ms” animation_intensity_slide=”50%” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”on” prev_background_color=”#000000″][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_sidebar orientation=”left” area=”sidebar-1″ background_layout=”light” remove_border=”off” show_border=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″ specialty_columns=”3″][et_pb_row_inner admin_label=”Række” _builder_version=”3.0.106″][et_pb_column_inner type=”4_4″ saved_specialty_column_type=”3_4″][et_pb_text background_layout=”light” use_border_color=”off” _builder_version=”3.0.106″]

Aktiviteter

I løbet af året afvikler vi en række aktiviteter og arrangementer, hvor alle medlemmer kan deltage.

Her på siden, kan du læse om de forskellige aktiviteter, og vi opfordrer alle til at deltage i fællesskabet på tværs af foreningerne i forbundet.

Datoer for de enkelte aktiviteter fremgår af kalenderen andet sted på hjemmesiden, og yderligere materiale lægges ind på vores Facebookside i god tid forud for aktiviteten. Kontakt gerne kontoret, hvis der er yderligere spørgsmål.

Senioridrætslejren
Hvert år afholder vi en lejr for idrætsglade seniorer på Hellebjerg Idrætsefterskole. Den finder sted fire dage i juli måned, og der er et varieret program med foredrag, ekskursioner, flaghejsning, gudstjeneste, musik og sang. Derudover er der naturligvis en masse idrætsaktiviteter på et niveau, hvor alle kan være med, hvis man er almindelig fysisk aktiv. Der tilbydes flere idrætter, og man vælger selv, hvor man vil være med, men det forventes at man deltager. Som en rød tråd i lejrens aktiviteter vægtes samværet højt.

Lejren henvender sig til alle seniorer (+50 år) med lyst til at dyrke motion, og som har interesse for KFUMs Idrætsforbund.

Børnebørnscamp
I forbundet har vi også en god tradition for at skabe en lejr, hvor bedsteforældre kan være sammen med deres børnebørn på en tre-dages lejr på Hellebjerg Idrætsefterskole. Det finder altid sted i efterårsferien, og der er lagt et spændende program med idræt, bål, leg, hygge og ture i det fri, men der er også god tid til både fri leg og almindelig afslapning. Lejren er for børnebørn i alderen 6-11 år. Bedsteforældrene bliver inddraget i alle de praktiske opgaver af lejrledelsen.

Udvalgsdag
Udvalgsdagen henvender sig til alle medlemmer i forbundet. I løbet af efteråret inviterer vi til en dag med fokus på udvikling og hyggeligt samvær i forbundet. Programmet består af fremlæggelser fra de forskellige udvalg og fra formanden og forbundskontoret, men vi vil også drøfte forskellige udviklingstiltag i workshops, og på denne måde er alle inviteret med til at sætte en pejling på fremtiden. Der vil være en oplægsholder og vi forsøger at placere arrangementet på medlemsefterskolerne i forbundet.

KFUMs træner/lederkursus
Forbundets absolut vigtigste aktivitet er træner- og lederuddannelser for de ca. 13 – 20 årige. Kurset afholdes på Hellebjerg Idrætsefterskole i den første uge i skolernes sommerferie, og det står nærmere beskrevet andet sted på hjemmesiden

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][/et_pb_section]