100 år med idræt

I 2018 fejrer vi at KFUMs Idrætsforbund fylder 100 år som landsdækkende idrætsforbund, og det vil blive fejret med aktiviteter og festligheder, hvor du også er inviteret. Læs mere om jubilæumsevents i kalenderen herunder og send kontoret en besked om din forenings jubilæumsaktivitet, så vi også kan få den i kalenderen.

 

KFUM Idrætsforbund har en stor del af æren for at den danske foreningsidræt står så stærkt i dagens Danmark. Vi har altid været aktive og fremsynede indenfor folkelig idræt og sundhed. Pionérrollen er bl.a. illustreret ved, at vi er grundlæggere af Danmarks første idrætsefterskole ved Juelsminde i 1958. I dag er der 38 idrætsefterskoler over hele landet og Hellebjerg Idrætsefterkole trives i bedste velgående.
Du kan læse mere om forbundets historie her.

 

Vi havde vores storhedstid i 60’erne og 70’erne, og det toppede i 1975 med 116.000 medlemmer. Siden er det gået tilbage for stort set alle specialforbund, fordi de mange idrætsaktive nu er fordelt på flere nye idrætsgrene. I mange år har vi ligget på omkring 30.000 medlemmer, og vi er fortsat med til at præge idrætsbilledet i Danmark. I de kommende år vil vi især arbejde for at styrke idrættens sociale væsen så også flere ensomme og udsatte unge bliver idrætsaktive. På denne måde vil KFUMs Idrætsforbund fortsætte i rollen som idrætspionér.

Insend arrangement forslag

This is just to check for stupid spamming robots - please leave blank. Thank you.

Husk:

Bestilling af strygemærker samt låne flag sker v. forbundskontoret.

Kommende arrangementer

YMCA EC Handball 2018

AFLYST: Europamesterskabet i KFUM håndbold for U18 er aflyst pga. afbud fra Sverige.

31 Maj

YMCA EC Table tennis 2018

AFLYST: Europamesterskabet I KFUM bordtennis er aflyst pga. afbud fra Sverige. for ungdomsspillere og seniorspillere afvikles under et fire dages stævne i Holsted. Der er gratis adgang til alle kampe og man kan deltage i udendørs aktiviteter som petanque og krolf

31 Maj

Jubilæumsreception

kl. 15-17. Alle medlemmer og samarbejdspartnere er inviteret. Placering udmeldes snarest.

2 Jun

Gallamiddag

AFLYST: Gallamiddag og fest for stævnedeltagere og medlemmer af idrætsforbundet er aflyst pga afbud fra Sverige. Alternativ fejrig udmeldes snarest.Deltagerpris 199 kr. Tilmeldingen åbner d. 1. februar via hjemmesiden.

2 Jun

100 års dag

Forbundet vil fejre de 100 år med foreningerne. Forbundsbestyrelsen og ansatte kommer derfor til jeres arrangement på denne dag, hvis vi får en invitation.

11 Aug

Tidligere arrangementer

Hent materiale