100 år med idræt

I 2018 fejrer vi at KFUMs Idrætsforbund fylder 100 år som landsdækkende idrætsforbund, og det vil blive fejret med aktiviteter og festligheder, hvor du også er inviteret. Læs mere om jubilæumsevents i kalenderen herunder og send kontoret en besked om din forenings jubilæumsaktivitet, så vi også kan få den i kalenderen.

 

KFUM Idrætsforbund har en stor del af æren for at den danske foreningsidræt står så stærkt i dagens Danmark. Vi har altid været aktive og fremsynede indenfor folkelig idræt og sundhed. Pionérrollen er bl.a. illustreret ved, at vi er grundlæggere af Danmarks første idrætsefterskole ved Juelsminde i 1958. I dag er der 38 idrætsefterskoler over hele landet og Hellebjerg Idrætsefterkole trives i bedste velgående.
Du kan læse mere om forbundets historie her.

 

Vi havde vores storhedstid i 60’erne og 70’erne, og det toppede i 1975 med 116.000 medlemmer. Siden er det gået tilbage for stort set alle specialforbund, fordi de mange idrætsaktive nu er fordelt på flere nye idrætsgrene. I mange år har vi ligget på omkring 30.000 medlemmer, og vi er fortsat med til at præge idrætsbilledet i Danmark. I de kommende år vil vi især arbejde for at styrke idrættens sociale væsen så også flere ensomme og udsatte unge bliver idrætsaktive. På denne måde vil KFUMs Idrætsforbund fortsætte i rollen som idrætspionér.

Insend arrangement forslag

This is just to check for stupid spamming robots - please leave blank. Thank you.

Husk:

Bestilling af strygemærker samt låne flag sker v. forbundskontoret.

Kommende arrangementer

Tidligere arrangementer  

Tidligere arrangementer

Jubilæumsreception

kl. 14-16. Alle medlemmer og samarbejdspartnere er inviteret. Receptionen afholdes ved Horsens KFUM Fodbold på Bankagervej 111 i Horsens.

11 Aug

Breddesporten Idrætsdag 2018

Vi fejrer vores 100 års jubilæum med en stor folkelig idrætsfest på Bankager Idrætsanlæg i Horsens. Arrangementet finder sted i tidsrummet 10 – 16 og vi forventer 500 deltagere.Det er gratis at deltage ved tilmelding igennem NemTilmeld.

11 Aug

Hent materiale