Forbundsmesterskaber

Vi har i KFUMs Idrætsforbund en god tradition for at afholde forbundsmesterskaber indenfor de forskellige idrætsgrene. Igennem FM ønsker vi at udvikle og styrke sammenholdet i forbundet og relationen imellem de enkelte klubber. Vi opfordrer alle til at deltage og til at bringe nye input til mesterskaberne, så de også matcher jeres behov.

Hvis en forening ønsker at afholde FM indenfor en bestemt idrætsgren, bedes man kontakte en af forbundets udviklingskonsulenter. Hvis I således ønsker at åbne dørene og vise jeres forening frem, er konsulenterne klar til at tage en nærmere snak med jer om de specifikke krav og forventning samt økonomi. Vi udbyder forbundsmesterskaber for en to-årig periode.

I finder oplysninger om datoer for forbundsmesterskaberne i vores kalender på Facebook.

Fodbold
Der afholdes FM i rækkerne U12 – U16, og vi håber at kunne udvide FM til flere rækker indenfor de kommende år.
Kontrakthaver:  KFUM, fodbold (2017 og 2018)

Håndbold
Ungdom: U10 – U16
Kontrakthaver: Ikast KFUM håndbold (2017 og 2018)

Senior og U18
Kontrakthaver: Aalestrup IF (2016 og 2017)

Badminton
Forbundsmesterskaberne afholdes på de relevante efterskoler, men alle foreninger kan deltage i badmintonstævnet i ungdomsrækken.

Kontrakthaver: Rydhave Slots Efterskole (2017 og 2018)

Volleyball
Ungdom: Forbundsmesterskaberne arrangeres af efterskolerne i KFUMs Idrætsforbund, og det afholdes også på efterskolerne med en ny placering hvert år.

Kontrakthaver: Bedsted KFUM (2017 og 2018)

Gymnastik
Forbundsmesterskaberne afvikles som en gymnastikopvisning på efterskolerne i KFUMs Idrætsforbund. Efterskolerne arrangerer stævnet som også afholdes på skolerne med en ny placering hvert år. I 2017 foregår det på Nørre Nissum Efterskole.